Els Mossos d’Esquadra resolen quatre robatoris violents comesos a Vilassar de Mar la nit de Carnaval

logo_mossos_desquadraAgents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Premià de Mar van detenir, el 17 de febrer, tres persones, de nacionalitat magrebina i espanyola i veïnes de Mataró com a presumptes autores de quatre delictes de robatori amb violència i/o intimidació i un delicte de lesions.

Els fets van ocórrer el 7 de febrer en el decurs de la festa de carnaval celebrada a Vilassar de Mar. Els agents van tenir coneixement que entre les 2.30 i les 5.00 hores es van cometre diversos robatoris amb violència a la sortida de la festa celebrada al poliesportiu de la localitat.
Totes les denuncies presentaven característiques comunes: mateix modus operandi, coincidència en la descripció dels sospitosos i sostracció de telèfons mòbils.

Els presumptes autors dels fets eren un grup de joves els quals abordaven menors d’edat que estiguessin sols. Els escorcollaven i s’emportaven els seus telèfons mòbils. En un dels robatoris fins i tot van arribar a lesionar la víctima, ja que aquest va oposar una mica de resistència. Les amenaces intimidatòries sempre eren verbals i en cap cas els lladres van mostrar cap mena d’arma blanca intimidatòria.

Davant d’aquests indicis, els agents van iniciar una investigació en què les declaracions de les víctimes, la col•laboració ciutadana i les xarxes socials van ser cabdals per tal d’identificar i detenir els autors: tres nois menors d’edat.

El 18 de febrer va quedar sense efecte la detenció dels sospitosos per ordre de la Fiscalia de Menors a l’espera del judici corresponent.

Leave a Reply