Els Mossos d’Esquadra detenen dues persones per cultivar marihuana a Vilassar de Mar

Agents de la Policia de la Generalitat- Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la Comissaria de Premià de Mar van detenir el passat 30 de setembre, dos homes de 25 i 35 anys d’edat, de nacionalitat espanyola i veïns del Masnou i de Premià de Mar, respectivament, com a presumptes autors d’un delicte  contra la salut pública. Al detingut veí de Premià de Mar també se li imputa un delicte de defraudació de fluït elèctric.

MarihuanaLa investigació es va iniciar el passat mes de juliol arran informacions facilitades per diversos ciutadans els quals van alertar de la existència d’una nau industrial a Vilassar de Mar, a prop del Mercat de Flor, on s’estaria cultivant marihuana.

Com a resultat de les tasques d’investigació, on van participar agents de la comissaria de Premià de Mar amb el suport dels mitjans aeris del cos de Mossos d’Esquadra, es van obtenir indicis suficients per sol·licitar al Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia l’entrada i perquisició a la nau industrial.

Al seu interior es va localitzar una plantació de marihuana amb un total de 343 plantes. Els agents van comprovar que la nau disposava d’un sistema d’il·luminació artificial i d’un sistema de ventilació necessaris per al cultiu d’aquest tipus de plantes així com un ús fraudulent del sistema elèctric.

En el mateix moment es va procedir a la detenció de les dues persones que portaven a terme el cultiu. La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.