Els millors documentals musicals del món, al Festival In-edit

Berlin, Amsterdam, Buenos Aires, Atenes, Sao Paulo i… Vilassar de Mar. Els millors documentals musicals tornen a casa nostra. Es tracta del clàssic Fesitval In-Edit. Serà aquest cap de setmana en dues sessions: divendres i dissabte amb entrada gratuïta, a partir de les 22:00 h, i a la plaça del Círcol. Documentals d’altíssima qualitat, djs i food-track per passar una més que bona estona a la fresca amb la música com a denominador comú.

En la primera sessió, en la de divendres, es projectarà el documental Oasis: Supersònic de Mat Whitercross i en acabar, sessió amb el DJ Pegatas. Uri Altell, vilassarenc i fundador del Festival explica que és un retrat de “la darrera gran banda musical, dels inicis del grunge i de la rivalitat amb Blur. Segurament, un segell per a una generació que avui voreja la quarantena”.

Searching for a Sugar man és el documental de la jornada de dissabte. Un treball de de Malik Bendjelloul que donarà pas al Dj The Nieghbour. Com ens avança Altell, es tracta del millor documental de la història, que explica la vida d’un músic desconegut amb una vida  que emocionarà tothom i que, per exem’ple, només va vendre sis discos als Estats Units.

Tot amanit amb un molt bon ambient i amb l’oportunitat, també, de sopar a la fresca