Els Marrecs presenten el seu projecte per a la First Lego League 2019

Aquest dissabte, a les 11 del matí i a la Biblioteca de Vilassar de Mar, els Marrecs afronten l’assaig general del projecte de robòtica que defensaran a finals de febrer, principis de març, al Cosmocaixa de Barcelona. L’entrenador dels Marrecs de Vilassar, Jordi Pocurull, revela en què estan treballant. El tema de la First Lego League 2019 és l’espai.

Els Marrecs afronten un 2019 amb moltes ganes i amb una ampliació de la pedrera. Una vintena de nois i noies, dividits en dos grups segons les edats, encaren el repte que la prestigiosa First Lego League planteja per a tots els competidors. Dissabte, a la Biblioteca, viurem l’assaig general. L’entrenador dels Marrecs, Jordi Pocurull, explica quin és el tema proposat: un giny que, a través d’unes ulleres virtuals, permetria als astronautes superar situacions angoixants fruit de l’aïllament exterior.

La presentació servirà per ensenyar el què s’ha treballat fins ara i permetrà, també, als Marrecs a perdre la por a parlar en públic i defensar el seu giny. Vilassar de Mar viu una autèntica història d’amor amb la robòtica de la mà dels Marrecs. Un idil·li que la temporada passada va ser més dolç que mai.

A finals de febrer, principis de març, els Marrecs defensaran el seu giny al Cosmocaixa. Amb la mirada posada a Tenerife, seu de la final estatal, que serà el proper destí dels vilassarencs si es classifiquen.