Els Marrecs es classifiquen per a la final estatal de la First Lego League

Els Marrecs de Vilassar segueixen passejant el nom de Vilassar de Mar pel món. Aquest cap de setmana han triomfat a la First Lego League, aquesta competició de robòtica d’abast mundial, en el certamen celebrat al Cosmocaixa de Barcelona, i s’han classificat per a la gran final estatal que es disputarà a Logronyo el proper 10 de març. La robòtica continua vivint un moment dolç al nostre municipi.

Gran èxit, doncs, dels Marrecs de Vilassar de Mar, aquest grup d’estudiants dels dos instituts del nostre municipi, el Pere Ribot i el Vilatzara, que estan bojos per la robòtica. Aquest diumenge van aconseguir al Cosmocaixa classificar-se brillantment per a la final estatal de Logronyo. Un èxit més per afegir a aquest grup que prepara, acompanya i dirigeix Jordi Pocurull.

Per aquesta edició, la de 2018, els alumnes dels Marrecs de Vilassar s’havien d’enfrontar al repte que marcava la organització de la First Lego League: ginys relacionats amb el món de l’aigua. Els nois i noies de casa nostra han presentat el seu Ekonomic H2O. Un robot, amb peces de lego, destinat a reaprofitar els envasos de vidre i fruit de mesos d’intens treball i recerca.

La classificació per a la final estatal de Logronyo és un èxit més en el gran palmarès dels Marrecs de Vilassar que es presenta com una formació de les més poderoses en el marc de la Fist Lego League, una prestigiosa competició de robòtica d’abast mundial.