Els Marrecs de Vilassar, premi a l’estratègia i innovació a la First Lego League

Twitter @MarrecsVilassar. El grup vilassarencs presentant davant del tribunal de la Fll

Twitter @MarrecsVilassar. El grup vilassarencs presentant davant del tribunal de la Fll

Els Marrecs de Vilassar van guanyar aquest passat cap de setmana el Premi a l’Estratègia i Innovació a la fase regional de la First Lego League amb la seva proposta de giny per controlar l’estat dels contenidors de les escombraries.

El projecte, en el qual estaven treballant des de setembre, estava dirigit per Jordi Pocurull, el van presentar tant a Urbaser, l’empresa que presta el servei de la recollida de la brossa a la nostra població, com a la Regidoria de Media Ambient de l’Ajuntament i també al públic en general en un acte que va tenir lloc a la Biblioteca a principis de febrer.

La First Lego League és una competició internacional de robòtica educativa que té l’objectiu d’incentivar els joves a elaborar projectes científics relacionats amb la tecnologia que aportin idees innovadores per millorar la societat.

Els Marrecs de Vilassar és un grup de joves de la nostra localitat qui els agrada la robòtica educativa, desenvolupant enginys i participant en competicions, i no és la primera vegada que participen en un torneig d’aquestes característiques, ja han defensat els seus ginys en competicions de robòtica als Estats Units, Pamplona o Tenerife.