Els Jardins de Can Sust inicien la seva tercera temporada i presenten tres concerts

Tres dones, Rosa Capilla, Meritxell Neddermann i Marina Tuset, protagonitzen el cicle de concerts que, un any més, i ja arribem a la tercera edició, es dissenyen des dels Jardins de Can Sust per a aquest juliol.

El dissabte 6 juliol, a 2/4 de 9  del vespre, actuarà la pianista vilassarenca Rosa Capilla i Tries

En Jaume Julià, gerent dels Jardins de Can Sust, ha explicat que, quan va conèixer la Rosa l’any passat, ella li va dir que li faria molta il·lusió actuar en aquest escenari. Ha recordat que fa dos anys, el 9 de juny de 2022, el GOVI li va retre homenatge per la seva trajectòria. Capilla, ja de ben petita va demostrar les seves inquietuds artístiques i musicals. Va començar a estudiar música i a tocar el piano al col·legi de les Monges de Vilassar de Mar, i amb catorze anys va anar  al col·legi de les Concepcionistes de Mataró, on no va deixar de banda el piano. Als vint-i-tres anys i portadora del seu talent musical, va continuar els estudis a l’Acadèmia Granados-Marshall de Barcelona, sota el mestratge personal del seu director, el mataroní Frank Marshall. Posteriorment, va prosseguir el seu aprenentatge amb Alicia de Larrocha, una altra gran figura del piano.

Dissabte  20 juliol, a 2/4 de 9 del vespre, actuarà l’artista vilassarenca Meritxell Neddermann. Nascuda en un entorn de músics i formada per les millors escoles musicals catalanes i d’Estats Units. En el seu àlbum de debut, “In the Backyard of the Castle”, floreixen la seva versatilitat i destresa al piano i a la veu. Al setembre de 2023, Meritxell Neddermann va publicar el seu segon àlbum anomenat “Suelta”.

Dissabte 3 agost, a 2/4 de 9 del vespre, actuarà la cantant , compositora i productora Marina Tuset.Tuset és una jove cantant, compositora i productora catalana, ha guanyat reconeixement tant a nivell nacional com internacional gràcies al seu primer àlbum, “Canto a la imaginación”, que va ser premiat amb un Latin Grammy a 2023 a Sevilla a la categoria “Best Engineered Album”

Julià ha fet un balanç molt satisfactori de com han anat les dues primeres temporades dels Jardins de Can Sust, des que va obrir les seves portes l’estiu de 2022.

Per comprar les entrades, heu d’entrar al web d’Entrapolis.

Els Jardins de Can Sust estan ubicats al carrer Doctor Masriera, 27 de Vilassar de Mar