Alcaldes d’ERC del Maresme demanen que l’Estat compleixi amb les inversions de la N-II

Alcaldes i regidors d’ERC als ajuntaments de la comarca, concretament dels municipis d’Arenys de Mar, Sant Andreu de Llavaneres, Vilassar de Mar, Canet de Mar, Caldes d’Estrac i Premià de Mar, juntament amb la presidenta comarcal del partit, es van reunir ahir a Vilassar de Mar en una taula de treball amb els senadors d’aquest mateix partit, Bernat Picornell i Quim Ayats, amb la N-II com a tema protagonista. La principal demanda des dels ajuntaments presents a la reunió, segons ha explicat l’alcalde de Vilassar de Mar, Damià del Clot, és demanar que s’activi la dotació pressupostària del conveni de traspàs de la N-II de l’Estat a la Generalitat pel manteniment ordinari de la N-II.
Segons ha detallat Del Clot, es tracta d’evitar que la carretera, en aiguats com el dels darrers dies, en comptes d’ajudar es converteixi en una trampa. Entre els exemples ha explicat que cal manteniment en les mitjanes, les rotondes o el mateix paviment.

Els senadors d’ERC van recordar que dels 400 milions marcats en el conveni de traspàs no ha arribat ni una quarta part i van explicar que un cop recollida la demanda faran pressió política perquè en els pressupostos de l’Estat aquesta dotació arribi i no siguin els ajuntaments els que, com passa ara, es converteixin en murs de contenció davant les queixes ciutadanes.