“Els camins de l’aigua”, un recull de fotografies per veure el creixement de Vilassar de Mar durant la segona meitat del segle XX

Una trentena de fotografies sobre la instal·lació de la xarxa de distribució de l’aigua a Vilassar de Mar a la segona meitat del segle XX conformen l’exposició Els camins de l’aigua que es pot visitar, a la Biblioteca del nostre municipi, fins el proper 16 de novembre.

Les fotografies sorgeixen d’una tria que han fet els responsables del Museu de la Mina Vella de les més de 5.000 imatges que conformen el fons documental. Així, com destaca el director del Museu, Feliu Novell, veurem en aquests Els camins de l’aigua, “la instal·lació de la xarxa de distribució al nostre municipi”. Com apunta el director del Museu de la Mina Vella “és una molt bona oportunitat per veure el creixement de Vilassar de Mar a la segona meitat del segle passat”. Un munt de fotos curioses en aquesta exposició. En Feliu Novell destaca la de la inauguració del dipòsit de Ca l’Eudald..

Per visitar el Museu de la Mina Vella, cal saber que és obert de dimecres a divendres, en horari de matí i tarda, i els dissabtes i diumenges d’11 a 14. Per anar a fent boca, podem veure, a la Biblioteca, els Camins de l’Aigua. La inauguració serà dimecres 6 de novembre a les 7 de la tarda.