Els actes en favor de la Marató de TV3 recullen 4.411’04 euros

Les activitats que s’han fet a Vilassar de Mar, en favor de la Marató de TV3 que, enguany, ha estat destinada a lluitar contra el càncer han recaptat 4.411 euros. Una bona picossada que engreixaran el marcador total que, en el moment d’escriure aquesta notícia, és de més de 10.700.000 euros. Tot un rècord per a una cita solidària que ja suma 27 anys edicions. Recordem que es poden fer aportacions fins el 31 de març trucant al telèfon 905 11 50 50.

El darrer dissabte es va celebrar, a l’Ateneu de Vilassar de Mar, el tradicional acte de suport a la Marató organitzat per Vilassar Ràdio, el GOVI i el Patronat Parroquial. Va consistir en una cercavila dels Ssstrèpits fins l’Ateneu, xocolatada, música amb els Alocs and Roll, la Turrunats Band, els 9’s A Cors, Kopil Roca, la PIRI Banda, i balls de dues parelles de l’escola de Dansa Madó. També hi va haver el tradicional sorteig de regals, cedits per diferents establiments de Vilassar de Mar, entre els quals destacaven dos pernils i un televisor. Es van recollir 800 euros.

El mateix dissabte tenia lloc la setena edició del Festival de Màgia Solidària a la Sala Roser Carrau amb les actuacions de Brando i Silvana, Òscar, Glòria, Jan, Trimagic, Pampa, The Black Rose…. Tot presentat pel Mag Churches. Es van recollir 989,45 euros. Acte organitzat, recordem-‘ho, per l’associació Magic Grup Maresme.

Dissabte, també, l’escola de dansa Madó va fer el seu tradicional Ball per la Marató, a la Plaça Picasso amb balls de hip hop. Es van recollir 361,59 euros.

L’endemà, diumenge, es van celebrar un munt d’activitats proposades pel Grup Organitzador del Veral de l’Ocata amb el suport de vàries associacions de mares i pares d’alumnes de les escoles. Va haver-hi tómbola, esmorzar, mercat de robes, performances, i diferents actuacions solidàries. Es van recollir 2.260 euros, segons ha explicat Eva Monràs, en representació del Grup Organitzador del Veral de l’Ocata que ha volgut destacar que “és una bona xifra malgrat la pluja que queia a estones”.

Els 4.411,04 euros del marcador vilassarenc es poden ampliar en els propers dies perquè encara hi ha alguna activitat prevista per a finals d’aquesta setmana en el marc solidari de la Marató de TV3. Truca al 905 11 50 50.