Els actes a benefici de la Marató de TV3 de Vilassar de Mar recullen 8.624’46 euros

logo_la_marato_tv3_0(2)-2015-11-23_16_21_41-limit600-600Vilassar de Mar ha tornat a mostrar una vegada més la seva solidaritat amb la Marató de TV3. Diverses entitats i escoles, amb el suport de l’Ajuntament, van organitzar-hi activitats. Es van recollir 8.624, 46 euros que ja s’han fet arribar a la Marató, que enguany estava dedicada a la investigació i tractament de la diabetis i l’obesitat. 

1.106’50 euros corresponen a les aportacions del públic que va assistir a la mostra de dansa dels alumnes de l’Escola de Dansa Madó que es va fer a la plaça Picasso el 12 de desembre al migdia.

769 euros corresponen a les aportacions recollides al festival organitzat pel Patronat Parroquial, GOVI i Vilassar Ràdio a l’Ateneu el 12 de desembre a la tarda, que va incloure cercavila amb els Ssstrèpits i els nans de l’escola Els Alocs, xocolatada, samarretes solidàries. espectacle de música i ball i sorteig de regals, cedits per comerços de Vilassar de Mar.

355 euros corresponen al festival de màgia solidària que va organitzar Màgic Grup Maresme a la Sala Cultural Maria Roser Carrau, amb l’actuació dels joves mags, el 12 de desembre a la tarda.

5.133’91 euros corresponen a la festa solidària que va tenir lloc al matí i primeres hores de la tarda del 13 de desembre al Veral de l’Ocata, organitzada per les associacions de mares i pares de les escoles Pérez Sala, del Mar, Vaixell Burriac, Els Alocs, Pla de l’Avellà i Festes del Veral de l’Ocata, i que va incloure tómbola, botifarrada, pa amb tomàquet, mercat solidari, xocolatada, grallers, pastissos del Firobi, actuació dels Sssstrèpits, Mansuets de Foc i de l’Ase, servei de bar, globus, recitació de poesia, actuacions de dansa amb Vine i Balla, i paradetes amb diversos tipus d’artesania.

240 euros corresponen a les aportacions recollides durant les activitats organitzades el 13 de desembre al matí a la plaça de l’Era per Bricbarca, i que consistien en un taller d’elaboració de nusos, visita a la barca La Pinta, recorregut fotogràfic per la seva restauració i altres activitats relacionades amb la navegació tradicional a vela llatina

518’05 euros corresponen al bingo solidari del 13 de desembre que organitza la plataforma Vilassar de Mar Diu Sí a l’escola Pérez Sala.

502 euros corresponen a la tòmbola amb articles del taller de reciclatge que es va realitzar el 28 i 29 de novembre al carrer Sant Joan, organitzat pel Pla de Desenvolupament Comunitari.

A la xifra total cal afegir els diners que s’estan recollint amb la venda dels calendaris solidaris de l’AMPA de l’Escola Els Alocs i que seran lliurats properament a la Marató de TV3.

Leave a Reply