Eloi Vila passa pel “Parlant de tot”

Dimecres 14 de setembre, TV3 (22.05h). Aquestes són les coordenades per gaudir de la primera edició de les cinc previstes de “Quanta Guerra“, el nou docutainment de Televisió de Catalunya, sobre la Guerra Civil Espanyola que presentarà l’Eloi Vila.

Aquest estiu fa 86 anys de l’inici de la Guerra Civil i, malgrat el pas del temps, en moltes famílies encara hi ha preguntes sense resposta i silencis que no s’han trencat. La generació dels nets vol saber què va passar. Què van viure els seus avis entre el 1936 i el 1939, quan encara eren joves i tenien tota la vida al davant. I això és el que planteja “Quanta guerra!“, un docutainment de divulgació històrica sobre la Guerra Civil, produït pel Departament d’Entreteniment i Actualitat de TV3, amb cinc cares conegudes, Andreu Buenafuente (primera edició), Beth Rodergas. Albert Om, Peyu i Natza Ferrer.

Eloi Vila ha passat hores abans de l’estrena pel “Parlant de tot“. Entrevistat per Jaume Cabot, s’ha mostrat emocionat i nerviós, però feliç. Apassionat de la història en general ha evocat esforços en què recorre la geografia catalana i espanyola a la recerca d’informació que els mateixos familiars de les víctimes desconeixien.

Gràcies Eloi i molta sort!!