Elisabet Elias ha dissenyat el cartell de la Festa Major

Amb el permís del munt d’actes que s’han dissenyat per a la Festa Major de Vilassar de Mar (una de les primeres, per cert, de tot Catalunya, ja que comença el divendres 21 i fins al dimarts 25 de juny) un dels elements del programa que segurament t’haurà sorprès, i agradat, és el cartell. De fet, des d’avui ja el pots veure penjat en diferents banderoles per les principals artèries de Vilassar de Mar. Molt color i amb un estil particular ens presenta un mansuet i la Lucia, la geganta de Vilassar de Mar. Cartell fet per la vilassarenca  Elisabet Elias, que es mostra molt contenta de la feina feta.

Amb una trajectòria al darrere de molts anys de feina:  disseny gràfic, il·lustració infantil i programació web, l’Elisabet Elias és l’autora del cartell de la Festa Major 2024. Una idea, per cert, que va evolucionar des del projecte inicial. La idea la tenia en el cap des de l’any passat. La imatge inicial era només del Mansuet, i després va  decidir afegir-hi la Lucia.

Molt color, molt fresc, amb un estil molt particular que serveix per fer un homenatge als Mansuets i a les figures de l’AVAL que estan de celebració i que, segons ella, s’ho mereixien. El seu estil és fresc, amb molt color,dinàmic…  

La vilassarenca debuta oficialment com a l’autora del cartell de la Festa Major. I diem oficialment perquè l’any 2020 (pandèmia i festa virtual) en va fer un que va passar, com recorda Elias, un pèl desapercebut, ja que la Festa Major, degut a la pandèmia, va ser virtual.

Ha recordat que en el cartell ha inclòs els colors de La Rierada.Elias se sent molt contenta  i satisfeta per la feina realitzada.

Imatge que trobem, no només al programa (i al programa de mà), sinó també en cartelleries, banderoles… L’Elisabet té molta experiència il·lustrant. Va saber fer de les crisis, oportunitats.

Aquesta, però, no és la darrera obra de l’Elisabet Elias. Veurem el seu treball fent la imatge de l’exposició, que s’inaugura aquest diumenge al Museu Monjo, que dona el tret de sortida a l’Any Freser, dedicat al 150è aniversari del naixement de la pintora vilassarenca Maria Ferrés. Ha destacat que Freser era una artista molt innovadora per a l’època, com Carme Rovira.

Doncs, atent a la bústia i a les banderoles per gaudir d’aquest cartell tan acolorit de la Festa Major 2024 de Vilassar de Mar.