El Xevi Ramon estrena gespa

 

No només el verd artificial, sinó també un sistema de reg totalment nou. Després de dotze anys de vida de l’anterior gespa, aquest estiu l’Ajuntament de Vilassar de Mar ha renovat la catifa verda del Xevi Ramon. Ara doncs, un autèntic jardí, per tal que la família de la UE. Vilassar gaudeixi partits i entrenaments i limiti, també, el risc de lesions.

Després d’esgotar la seva vida útil; el Xevi Ramon llueix una imatge espectacular amb la nova gespa artificial. No ha estat una empresa fàcil. El passat 13 de juny els operaris van començar a treure l’antiga gespa i substituir-la per la nova. El contracte, per un import de gairebé 220.000 euros, inclou també el manteniment preventiu i correctiu de la gespa renovada al camp Xevi Ramon durant quatre anys, així com el manteniment de la gespa del camp annex per un termini de tres anys.

La nova gespa artificial ha incorporat els darrers avenços per permetre gaudir d’un paviment esportiu amb nous criteris d’eficiència en la seva funcionalitat, millor durabilitat, millores d’economia de b, de sostenibilitat i d’eficiència energètica per oferir el millor servei als usuaris dels diferents equips de futbol i categories del municipi.

Finalment, per controlar la qualitat de la gespa instal·lada, els Serveis Territorials de l’Ajuntament han contractat un laboratori extern acreditat a fi d’aconseguir l’obtenció de les màximes credencials dels segells de qualitat internacionals en aquest àmbit.

Jordi Tapias, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Vilassar de Mar ha valorat, des del nostre informatiu, de manera molt positiva l’acció d’aquest estiu.

Per la seva part, Vevi Ramon el president de la UE, també des del “Crònica” s’ha mostrat content com un nen amb sabates, en aquest cas, gespa nova.

Així doncs, que la pilota comenci a rodar.