El web municipal registra més de 150.000 visites durant el primer any de funcionament

Avui es compleix un any de l’entrada en funcionament del nou web municipal www.vilassardemar.cat, que durant aquest temps ha registrat un total de 157.208 visites. Amb la renovació del web municipal, la Regidoria de Comunicació i Noves Tecnologies el feia més proper, accessible, funcional i dinàmic.

El nou web va posar-se en marxa el 23 de març del 2009 incorporant força novetats tant en disseny com en funcions. A més de complir amb la normativa WAI d’accessibilitat (nivell doble A), el web va incorporar elements nous respecte l’anterior, com la possibilitat de fer la gestió en línia de diferents tràmits administratius, subscriure’s al butlletí electrònic setmanal per rebre les darreres notícies i actes d’agenda, utilitzar un lector de pàgines per a persones amb deficiències visuals, consultar la informació en diferents idiomes o disposar d’un accés directe a google maps.

El portal està en constant evolució. El regidor de Comunicació i Noves Tecnologies, Laureà Folch, es mostra molt satisfet del resultat del primer any de vida del web municipal: “El web permet seguir les actuacions i accions de govern de l’Ajuntament, les notícies, l’agenda i els anuncis oficials, i incorpora elements innovadors en un ajuntament com Twitter i Facebook, fet que situa Vilassar de Mar al capdavant tecnològic del Maresme.”

Des de la Regidoria de Comunicació i Noves Tecnologies s’utilitza la tecnologia  google maps al web municipal per anunciar obres, talls de trànsit o qualsevol tipus d’incidència a la via pública, un servei que ha rebut més de 100.000 visites. Permet situar-se en el punt on es porta a terme cada obra i obrir una petita fitxa en què es pot veure una fotografia i una breu descripció de cada actuació.

Leave a Reply