El web de l’Ajuntament renova el Segell Infoparticipa

Vilassar de Mar ja té un nou Segell Infoparticipa. Aquest dilluns 9 de maig a la tarda, l’ha recollit l’alcalde, Damià del Clot, a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), en l’acte de lliurament d’aquest distintiu que atorga el grup de recerca Comunicació Sonora, Estratègica i Transparència (ComSET) de la UAB com a reconeixement a la transparència informativa dels webs de les institucions.

En l’edició d’enguany, la novena, el web de l’Ajuntament de Vilassar de Mar compleix amb 47 dels 52 indicadors que certifiquen la qualitat i la transparència de la comunicació pública local, cosa que  representa el 90,38% de l’assoliment del total dels indicadors. Podeu consultar-los al web Mapa Infoparticipa.

Els indicadors d’avaluació giren al voltant de cinc grans temes: qui són els representants polítics, com gestionen els recursos col·lectius, com gestionen els recursos econòmics (pressupostos, salaris, contractacions, subvencions…), com informen de la seva gestió i quines eines de participació proporcionen.

En la present edició, 136 ajuntaments, 11 consells comarcals i 3 diputacions de Catalunya han obtingut el Segell.