El vuitè concert d’Amics de la Sardana de Vilassar de Mar retrà homenatge a Enric Morera

CARTELL-Concert-Morera-2015-OK

Per vuitè any consecutiu Amics de la Sardana presenta a l’Ateneu Vilassanès  el concert anual, interpretat enguany per la cobla Sabadell dirigida per Bernat Castillejo. Aquest 2015 estarà dedicat a Enric Morera per commemorar el 150è aniversari del naixement d’aquest músic, compositor i pedagog.

Com és habitual el concert consta de dues parts, en la primera la cobla, dirigida per Bernat Castillejo, interpretarà sardanes de Morera i a la segona, la cobla comptarà amb la col·laboració de dues corals, l’Englantina de Vilassar de Mar i Llaç d’Amistat d’Argentona, totes dues dirigides per Narcís Perich, que interpretaran un repertori de les més populars sardanes del compositor.

El concert, que tindrà lloc diumenge, 25 d’octubre a les 18h a l’auditori de l’Ateneu Vilassanès i acabarà amb el tradicional refrigeri i brindis compartit entre músics i assistents. L’acte compta amb el recolzament de l’Ajuntament de Vilassar de Mar i la Diputació.

Per reservar entrades amb anticipació, cal contactar amb el correu electrònic: amic@sardanavilassardemar.org o trucar als telèfons  937502775 o 639525771. El preu de l’entrada és de 5 euros per persona. S’obsequiarà als socis assistents un CD commemoratiu.

 

 

Leave a Reply