El vilassarenc “Rubi” nou entrenador del Real Valladolid

L’entrenador vilassarenc Joan Francesc Ferrer “Rubi” (1-1-1970) ja és nou entrenador del Real Valladolid, segons s’ha anunciat a la web del club vallisoletà aquesta mateixa tarda. Firmarà per dues temporades i serà presentat demà dimecres a les 12h.

rubi.columnas_6Rubi que va ser jugador i entrenador de la U. E. Vilassar de Mar, posteriorment com a jugador va militar a equips com l’Hospitalet, el Manlleu o el Pontevedra. Com a entrenador ha passat per les files de l’Espanyol B i l’Eivissa entre d’altres, l’èxit però li va arribar al Girona F. C., club en el que va accedir com a director tècnic passant a ser l’entrenador del primer equip, arribant a jugar el Play Off d’ascens a la Primera Divisió.

La bona feina li va permetre fitxar la temporada següent, la 2013-2014 pel F. C. Barcelona, formant part del cos tècnic primer de Tito Vilanova i després de Tata Martino, arribant a sonar com a possible substitut de Vilanova abans de l’arribada del tècnic argentí.

Rubi ha estat un any vinculat a l’entitat barcelonista, i després de que començat el mercat d’estiu se’l vinculés en diversos clubs entre ells l’Espanyol, finalment ha fitxat per l’equip de Pucela després que aquest hagi descendit a la Segona Divisió espanyola, la Liga Adelante. La directiva del Valladolid anuncia la incorporació del tècnic català amb l’objectiu de tornar a militar la Primera Divisió la temporada que ve.