El vilassarenc Pol Álvarez participarà a “Express 2016”

el vilassarenc Pol Àlvarez, el segon començant per l'esquerra. Foto: Twitter @xavierverdaguer

El vilassarenc Pol Álvarez, el segon per l’esquerra. Foto: Twitter @xavierverdaguer

Divendres 19 de febrer surt de Barcelona un tren molt especial. Un tren que unirà la capital catalana, París i Londres farcit d’emprenedors, empresaris i tècnics que es dedicaran, sobre les vies de l’alta velocitat, a crear i desenvolupar fins a 12 projectes. Aquesta iniciativa, batejada amb el nom d’Express 2016, se celebra el cap de setmana previ al del Mobile World Congress. El tren, que tornarà a Barcelona, té un significat molt especial per a Vilassar Mar.

En Pol Álvarez, un estudiant de només 15 anys, s’ha guanyat la darrera plaça d’aquest tren reservat als millors especialistes, convertint-se en la persona més jove en pujar-hi de la història.

En Xavi Verdaguer, que viu i treballa al Silicon Valley i és l’impulsor de l’Express 2016 explica que la idea és que en aquest trajecte, els partícips del projecte anomenats dreamers, generin aplicacions i projectes relacionats amb el món mobile, i els millors seran presentats al MWC. Hi haurà 12 creatius, 12 tecnòlegs, i 12 persones de negoci que fan un total de 12 equips de 3 persones, un de cada àmbit.

El projecte que desenvoluparà en Pol serà fer un híbrid entre el mètode de compra off-line (botiga) i on-line (internet), agafant el millor de cada model.

 

 

Leave a Reply