El vilassarenc Josep Rey guanya un LUX d’OR del ‘Premio Nacional de Fotografía Profesional’

Josep Rey, fotògraf de Vilassar de Mar, ha estat guardonat amb un dels premis LUX 2009. La 17a edició dels premis organitzats per l’Associació de Fotògrafs Profesionals d’Espanya va tenir lloc el passat 7 d’octubre al Palau de Congressos de Barcelona.

El vilassarenc va rebre el LUX OR en la categoria d’Arquitectura. Segons Josep Rey, la seva prioritat al fotografiar arquitectura “és interpretar el missatge implícit de l’arquitecte en la seva obra, facilitant la comunicació visual amb el públic”.

En aquesta nova edició dels Premis LUX, el jurat va haver de triar entre 1023 obres presentades al ‘Premio Nacional de Fotografía Profesional LUX’ per al lliurament d’un total de 32 trofeus. Aquesta Nit, organitzada per l’Associació de Fotògrafs Professionals d’Espanya amb la col•laboració especial de Sonimagfoto & Multimedia, va acollir més de 800 persones de la professió, del món de la cultura, les arts visuals, la publicitat i la comunicació. Els Premis LUX van ser creats l’any 1993 per promoure la creació artística i tècnica dels professionals de la fotografia.

Leave a Reply