El vilassarenc Jaime Ros, ha participat en la travessia solidària “90 milles contra l’Alzheimer”

  •  

90 Milles contra l'AlzheimerAquest passat cap de setmana, el veí de Vilassar de Mar Jaime Ros ha participat amb 4 remers més del Club Esportiu Olímpic Barcelona en la travessia solidària “90 milles contra l’Alzheimer” per recaptar fons per a la investigació d’aquesta malaltia. La campanya, impulsada per la Fundació Pasqual Maragall i l’Obra Social La Caixa, preveia aconseguir 100.000 euros, un per cada palada que van haver de fer els esportistes que recorrien les 90 milles nàutiques o el que és el mateix els 167 Km que separen Mallorca de Barcelona. Els cinc remers van sortir del port de Sóller l’11 de juliol i van arribar al port de Barcelona passades les 4 de la tarda del 12 de juliol, unes 24 hores que els van deixar exhausts però feliços pel repte aconseguit.

“Ha estat l’aventura de la nostra vida, una cataracta d’emocions i de records inoblidables”. “Ha estat molt dura, però arriba un moment en què hi ha tanta gent que ha cregut en tu i tanta il·lusió, que malgrat estar esgotat l’acabes”. Així descrivia l’experiència Jaime Ros, aquest matí al programa La ràdio a la fresca.

La campanya de recaptació continua i les palades solidàries es poden adquirir fins al 19 de setembre enviant la paraula MILLA al 28058 per 1 euro amb 20 cèntims, que aniran a la Fundació Pasqual Maragall. La suma de totes les aportacions es dedicaran a la recerca contra l’Alzheimer.

Per a més informació visitar el web del projecte 90 millas contra el Alzheimer

Foto: reto90millas.com

Foto: reto90millas.com

Foto: reto90millas.com

Foto: reto90millas.com