El vilassarenc Jaime Ros, ha participat en la travessia solidària “90 milles contra l’Alzheimer”

90 Milles contra l'AlzheimerAquest passat cap de setmana, el veí de Vilassar de Mar Jaime Ros ha participat amb 4 remers més del Club Esportiu Olímpic Barcelona en la travessia solidària “90 milles contra l’Alzheimer” per recaptar fons per a la investigació d’aquesta malaltia. La campanya, impulsada per la Fundació Pasqual Maragall i l’Obra Social La Caixa, preveia aconseguir 100.000 euros, un per cada palada que van haver de fer els esportistes que recorrien les 90 milles nàutiques o el que és el mateix els 167 Km que separen Mallorca de Barcelona. Els cinc remers van sortir del port de Sóller l’11 de juliol i van arribar al port de Barcelona passades les 4 de la tarda del 12 de juliol, unes 24 hores que els van deixar exhausts però feliços pel repte aconseguit.

“Ha estat l’aventura de la nostra vida, una cataracta d’emocions i de records inoblidables”. “Ha estat molt dura, però arriba un moment en què hi ha tanta gent que ha cregut en tu i tanta il·lusió, que malgrat estar esgotat l’acabes”. Així descrivia l’experiència Jaime Ros, aquest matí al programa La ràdio a la fresca.

La campanya de recaptació continua i les palades solidàries es poden adquirir fins al 19 de setembre enviant la paraula MILLA al 28058 per 1 euro amb 20 cèntims, que aniran a la Fundació Pasqual Maragall. La suma de totes les aportacions es dedicaran a la recerca contra l’Alzheimer.

Per a més informació visitar el web del projecte 90 millas contra el Alzheimer

Foto: reto90millas.com

Foto: reto90millas.com

Foto: reto90millas.com

Foto: reto90millas.com