El vilassarenc Carlitos DM, subcampió de Catalunya en la categoria SM1 de Supermotards

El vilassarenc Carlos Daniel Martino s’ha proclamat subcampió de Catalunya de la categoria reina de Supermotards. S’ha quedat, en la temporada del seu debut en aquesta disciplina tan complicada que barreja asfalt i terra, a només un punt del títol. Ara, Carlitos DM s’agafa un any sabàtic. Acaba de ser pare i tornarà als circuits l’any 2020.

Carlitos DM està més que satisfet. Subcampió de Catalunya en l’any del seu debut a la categoria reina. Les tres darreres curses van ser extremadament complicades. L’embaràs de la seva dona entrava a la recta final i ell es va perdre alguns entrenaments, arribant als circuits el mateix dia de la cursa i sense temps per prendre-hi contacte.

De fet, en la darrera cursa, en la qual es jugava el títol, i per problemes econòmics amb els pneumàtics, Carlitos DM ja va veure que no podia atacar el primer lloc i es va dedicar a conservar la segona plaça. I és que la SM1 de Supermotards és una categoria duríssima. Molt visual i molt espectacular pels traçats dels circuits en els quals es barreja terra i asfalt. Sobretot, l’experiència compte. I el vilassarenc ho ha notat en aquest primer any.

Ara, toca bolcar-se amb la seva dona i, sobretot, amb la seva filla acaba de néixer any sabàtic per tornar el 2020 amb força. Això sí, en Carlitos DM seguirà entrenant en motocròs per no perdre la forma. Malgrat les complicacions de les darreres curses, excel.lent balanç de temporada per al pilot vilassarenc. La seva filla ha nascut amb el subcampionat de Catalunya sota el braç.