El VdM Bàsquet rep el líder de la categoria en un derbi clau per a l’ascens

Omplim la Bòbila! Aquesta és la crida que el Club de Bàsquet de Vilassar de Mar fa per afrontar l’important matx que, aquest dissabte, el sènior masculí jugarà, a partir de tres quarts de cinc de la tarda, amb el Vilassar de Dalt. Autèntic derbi clau per a les aspiracions d’ascens dels nostres.

El Club de Bàsquet de Vilassar de Mar es juga, aquest dissabte, bona part de les seves aspiracions per ascendir de categoria. Reben, a la Bòbila, en un autèntic derbi el Roger’s Vilassar de Dalt que, per acabar-ho d’adobar, és el líder de la Tercera Categoria. A la Bòbila es veuran les cares el millor atac, el Vilassar de Dalt, primer a la taula, amb la millor defensa, el Vilassar de Mar, quart a la taula.

En qualsevol cas, un encontre en el qual els dos equips tenen una bona oportunitat per esmenar les ensopegades del darrer cap de setmana. Els de casa nostra van caure a Premià, per 78-66, mentre que el Vilassar de Dalt va caure davant el Teià 53-56. Moment, doncs, per omplir la Bòbila i donar el màxim escalf a l’equip de bàsquet del nostre municipi.

Aquest dissabte (02/03/2019) omplim la Bòbila! Ens juguem les nostres opcions a l'ascens en un duel fonamental per les nostres aspiracions. Dissabte 16:45h. Ens hi deixarem la pell! Paraula de capità @Sergi1395 @VilassardeMar @FCBQ #vilassardemar #bàsquet #baloncesto #maresme #SomCantera

Publicada por Vdm Basquet en Jueves, 28 de febrero de 2019