El Vaixell Burriac substitueix la Bressoleta a les eleccions del 21D

Informació de servei de cara a les eleccions al Parlament de Catalunya d’aquest dijous. Els vilassarencs i vilassarenques que tradicionalment emeten el seu vot a l’escola la Bressoleta de l’Avinguda Montevideo s’hauran de traslladar al Vaixell Burriac per votar.

De fet, l’Ajuntament ja va enviar fa uns dies les targetes censals informant del canvi. Així, els 2.352 votants del cens de l’escola bressol del Barato hauran de traslladar-se al Vaixell Burriac, el centre escolar de l’Avinguda Arquitecte Ferrer.

El canvi, que l’Ajuntament de Vilassar de Mar ja va comunicar a la Junta Electoral, és motivat perquè els alumnes de zero fins a tres anys de la Bressoleta sí que faran classes.

La resta de col.legis electorals són els de sempre: l’Escola del Mar, l’Institut Pere Ribot, el Museu Monjo i l’Escola Pérez Sala. Restaran oberts des de les nou del matí i fins les vuit del vespre.

A Vilassar de Mar poden exercir el seu dret al vot aquest dijous 15.566 persones que es repartiran en les 23 meses que s’ubicaran en els cinc centres del nostre municipi. L’ Institut Pere Ribot és el més gran de Vilassar de Mar. Acollirà 5.562 vilassarencs i vilassarenques. El Pérez Sala té un cens de 2.930 persones. A l’Escola del Mar hi poden votar 2.881 electors mentre que al Vaixell Burriac, substitut de la Bressoleta de l’Avinguda Montevideo, està preparat per rebre 2.352 votants. Finalment, el Museu Monjo és el col,legi electoral amb menor número d’electors: 1.841.

Col·legis sí, classes; no

En les eleccions d’aquest dijous, les primeres que es fan a Catalunya en dia laborable en 34 anys, les darreres van ser les europees de 1983, no hi haurà escoles. Així, el darrer dia lectiu per als estudiants de Primària i Secundària de Vilassar de Mar serà aquest divendres 22 de desembre.

Seguretat

Els comicis al Parlament de Catalunya d’aquest dijous també veuran una altra particularitat. Es reforçarà de manera significativa la seguretat. Així, hi haurà una patrulla de Mossos d’Esquadra per cada centre electoral quan sempre la ratio havia estat un cotxe de policia per cada dos col.legis.