El trenet de Nadal va passejar unes mil persones al dia

Ara és temps de rebaixes. Moment de triar i remenar als comerços de Vilassar de Mar que ofereixen suculents descomptes de fins al 50%. Amb tot, també arriba el moment de posar la vista enrere i fer balanços. La campanya de Nadal ha estat, per aquesta entitat, d’allò més exitosa. Totes les activitats han funcionat a ple rendiment. Per exemple, pel que fa al sorteig es van omplir les 40.000 butlletes que l’organització havia imprès i el trenet de Nadal va moure unes mil persones al dia.

La Keira Espuña dinamitzadora de Vilassar Comerç valora com a molt positiva la campanya nadalenca en els establiments del nostre municipi. Però, sens dubte, si hi ha una activitat engrescadora ha estat el tradicional sorteig de Vilassar Comerç que ofertaven 3.000 euros en premis. Es van omplir les 40.000 butlletes que havia imprès l’organització.

El trenet de Nadal continua sent el rei. Es van repartir els 50.000 tiquets impresos i molts es reciclaven per part de l’organització. Uns mil vilassarencs i vilassarenques al dia van poder gaudir d’aquesta atracció.

Activitats pensades per tal que la gent circuli pels comerços associats a Vilassar Comerç i es dinamitzi el sector. Tot plegat, el porta a valorar el tancament d’any com a positiu, en general, per a Vilassar Comerç. Tot i que en el darrer trimestre es va notar una baixada en l’activitat comercial.

I ara, immesos en una campanya de rebaixes que té molt bona pinta. Amb descomptes interessants d’entre el 40 i el 50%. Vilassar Comerç centrada, ara per ara, en les rebaixes, en les actes de celebració dels 10 anys de vida de l’entitat i pensant ja en la primera Fora Estocs que se celebrarà el primer cap de setmana de març.