El trenet de Nadal, en marxa a partir de dissabte

Missatge de tranquil.litat per a pares, mares, avis i àvies de Vilassar de Mar. Des d’aquest dissabte, el tradicional trenet de Nadal de Vilassar Comerç comença a fer les seves passejades per diferents indrets del nostre municipi. Enguany, el comboi sortirà de la plaça de l’Era en horari comercial. Recordem que els tiquets per pujar al trenet són cortesia dels comerços associats a Vilassar Comerç. Paral.lelament, aquest dissabte arrenca una de les tres Atraccions Màgiques dissenyades per l’associació de comerciants del nostre municipi. Debuten els autos de xoc a plaça del Círcol des de les 11 a les dues del migdia.

Atenció als horaris

Durant el desembre, i a partir d’aquest dissabte, el trenet funcionarà en horari complert (matí i tarda) els dies 16, 17, 23, 27, 28 i 30.

Les excepcions a la norma són el divendres 22 (només serà operatiu per la tarda) i el 24, 29 i 31 de desembre quan només es faran les passejades familiars en horari matinal.

De cara a l’any vinent, s’hi podrà pujar els dies 2, 3, 4 de gener en horari complert. Atenció al dia 5: El trenet només funcionarà en sessió matinal ja que per la tarda es converteix en un element indispensable per a la Gran Cavalcada de Vilassar de Mar. Després, ja s’acomiadarà fins l’any vinent.

Els horaris del trenet són de dos quarts d’onze del matí a dos quarts de dues del migdia i de dos quarts de sis de la tarda a les vuit del vespre.

Paral.lement, Vilassar Comerç també ha dissenyat activitats pensades per als més petits de la casa. Atraccions Màgiques, es diuen. Així aquest dissabte a la plaça del Círcol hi haurà autos de xoc i s’hi podrà pujar amb els mateixos tiquets del trenet. El dissabte següent, Eco Cavallets al Veral de l’Ocata i el darrer dissabte de l’any, el dia 30 de desembre, es repeteixen els autos de Xoc, aquest cop a la Plaça Picasso. Les atraccions màgiques funcionaran des de les 11 del matí i fins les dues del migdia.

Si s’acaben les municions de tiquets, podeu acudir a la botiga Zamora de l’Avinguda Montevideo, a la Llibreria Index o al Cotó Fluix.