El temporal es deixa notar amb força a Vilassar de Mar (ACTUALITZAT)

El temporal de vent i marítim que està afectant des d’aquest passat cap de semana a tot el país s’ha deixat notar amb força a la nostra población. La  Policia Local va rebre des de diumenge 19 de gener a les 2 de la tarda d’ahir dilluns una trentena llarga de trucades telefòniques de ciutadans alertant d’incidències que s’havien produït a causa del temporal:  moltes branques d’arbre que s’han trencat i caigut a la via, caiguda d’algunes poques senyals de trànsit i caiguda de cables de llum a les següents confluències de carrers: Sant Ignasi amb Santa Isabel, riera Cintet amb Lluis Jover, Santa Eugènia amb Maria Vidal, Santa Eulàlia amb Sant Artur i a la carretera Nacional II a l’alçada de l’Espinaler.

També es va produir el despreniment d’algunes parts d’algunes façanes als carrers Enric Granados, Sant Joaquim i carretera d’Argentona. També va caure la part de dalt d’un semàfor ubicat a Eduard Ferrés/Riera d’en Cintet. També va caure una bombona de butà a la teulada d’un garatge i una caixa d’eines de lampista en un carrer.

Cal destacar també que aquest passat dilluns al matí un grup de persones va quedar atrapada en un ascensor al carrer del Rosari. Un dels elements de la façana de l’estació de trens de Vilassar de Mar-Cabrera de Mar s’ha vist afectat per la força del vent.En la resolució de les incidències intervenen la Policia Local, la Brigada de l’Ajuntament, i en els casos que ho han requerit, els Bombers i tècnics d’Endesa.

Ahir dilluns, a causa del temporal, es va produir el despreniment de la façana de la Biblioteca Ernest Lluch. Es va haver de tancar al trànsit els carrers Sta.Eulàlia amb Sta. Elvira i el carrer Sant Artur en el perimetre la Biblioteca. Un cop els Bombers van comprovat els panells malmesos a la Biblioteca Ernest Lluch, la Policia Local manté tancat el perimetre de l’equipament, tallat als vianants des d’aquest passat dilluns al migdia. El pas de vehicles pels carrers Sta. Eulàlia i St. Artur torna a estar obert. L’estacionament davant de la biblioteca al carrer Sta. Eulàlia està prohibit. Al llarg d’aquest dimarts s’asseguran els panells. Mentrestant l’equipament estarà tancat fins a nou avís.

Ahir dilluns a la tarda van caure branques d’arbres a la confluència de Santa Magdalena amb Santa Eulàlia, a Mossèn Pere Ribot-Montevideo,  a carretera de Cabrils – avinguda Carles III i a l’escola bressol privada ubicada al carrer Santa Maria 35.

Els accessos al passeig Marítim estan tancats

Les places públiques estan tancades.

Aquest dimarts al matí s’ha produït a primera hora una incidència no relacionada amb el temporal: un camió ha fet caure cablejat de telèfon mentre circulava per la confluència de Sant Ignasi-Santa Isabel. La Policia ha tallat el trànsit en aquesta zona a l’espera de l’arribada dels tècnics de Telefònica. Un cop tret el cablejat per part dels tècnics de Telefònica, s’ha obert de nou al trànsit aquest carrer.

Ha caigut un arbre a la confluència del carrer Mont amb Colom. S’ha tallat el trànsit en aquesta zona. S’ha tornat a obrir al trànsit.

La Policia Local ha tallat el trànsit a la Riera de Cabrils (crta Cabrils-Santa Maria).

Aquest dimarts al matí hi ha hagut un tall de llum que ha afectat des de les 9:40 del matí a 3.600 usuaris, a diferents carrers del municipi. Abans de les 11 ha quedat resolta aquesta incidència i aquests usuaris han tornat a tenir subministrament elèctric.

Aquest dimarts matí ha caigut un arbre a la confluència del carrer Santa Maria amb Santa Magdalena.

S’ha obert al trànsit el carrer Marina, que estava tancat per caiguda de fanal.

S’ha tallat al trànsit el carrer Jeroni Marsal a la confluència de la Riera d’en Cintet, degut a què un arbre estava a punt de caure.

Renfe informa que per condicions climatològiques adverses la circulació de trens de la línia R1 es limita a un tren per hora i sentit

(Continuarem informant en properes actualitzacions)

Podeu escoltar l’últim informatiu amb la informació actualitzada a les 17h