El Síndic de Greuges desestima la queixa de la Plataforma en defensa del PaP

El Síndic de Greuges de Catalunya decideix no emprendre cap actuació contra l’Ajuntament de Vilassar de Mar per la queixa formulada per la Plataforma en defensa del Pap en la que exposava la seva disconformitat amb la supressió del sistema de recollida de residus porta a porta. Amb aquesta decisió el Síndic dóna per tancat l’expedient perquè no ha detectat cap irregularitat.

Els fets es remunten al 26 de març de 2008 quan la plataforma en defensa del PaP va presentar un escrit davant el Síndic de Greuges en referència al canvi del sistema de recollida de residus, demanant la seva intervenció. El Síndic va procedir a demanar els informes corresponents a l’Ajuntament. Un cop contrastada tota la documentació presentada, el Síndic ha donat per closes les actuacions iniciades arran la queixa presentada per la Plataforma.

El Síndic, Rafael Ribó, ha donat a conèixer la decisió a través d’una carta dirigida a l’alcalde de Vilassar de Mar que va arribar a l’Ajuntament el divendres 10 d’octubre.

Segons ha publicat l’Agència Catalana de Notícies (ACN), Jesús Arroyo, portaveu de la Plataforma en defensa del PAP, es planteja ara adreçar la queixa de la plataforma davant del Departament de Medi Ambient.

Segons la mateixa font el regidor de medi ambient,  Joan Roca (CIU) ,  ha expressat la seva satisfacció per la ressolució del síndic.

Leave a Reply