El SIAD es trasllada a l’Espai Galbany

De l’Escola Nàutica a l’Espai Galbany. Des d’avui, el SIAD, el Servei d’Informació i Atenció a les Dones, deixa les seves antigues dependències i s’instal.la al carrer de Sant Roc, numero 2. L’Espai Galbany és l’indret escollit per seguir oferint els seus serveis a les dones però, ara, d’una manera encara més propera i privada.

Creat l’any 2017 a Vilassar de Mar i, fins ara situat a l’Escola Nàutica, el SIAD és un servei que garanteix l’accés de totes les dones a la informació, l’orientació i l’assessorament en totes aquelles qüestions que puguin ser del seu interès: àmbit laboral, social, personal, familiar, recursos públics i d’altres, fent especial atenció a la detecció de la violència masclista.

Des de setembre de 2022, el servei està adjudicat a l’empresa Assistència i Gestió Integral FP, per un període de 2 anys. Com a novetat, s’han incrementat totes les hores de les professionals que atenen el servei i s’ha incorporat l’atenció de  psicologia infantil, que donarà cobertura psicològica als fills i a les filles de les usuàries del SIAD, per derivació del servei d’informació, atenció i seguiment.

El servei d’acollida (informació, atenció i seguiment) i el servei de psicologia tindran una dedicació horària de 20 hores setmanals cadascun. Per la seva banda, els serveis de psicologia infantil i el d’assessorament jurídic tindran una dedicació horària de 8 hores setmanals cadascun.

Com podem contactar-hi?

Horaris: el servei es presta amb hores concertades. Es pot demanar hora de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores.

Tl. 93 754 03 39

c/e: siad@vilassardemar.cat