El Sevilla visita BardeMar aquest diumenge

Amb el permís del cantant mallorquí Tomeu Penya, aquest diumenge arriba a Bardemar, el bar musical de Vilassar de Mar ubicat darrera de l’Ajuntament, un dels plats forts d’aquest 2018. Miguel Ángel Rodríguez, conegut artísticament com el Sevilla, presenta el seu monòleg Esto es rocanró; una adaptació dels seus clàssics Reflexiones del Hombre Lengua i Frótamela. Serà diumenge a partir de dos quarts de vuit del vespre i ja queden molt poques entrades.

En Bep Domínguez, responsable de Bardemar,  ha explicat durant l’entrevista quina és la seva relació amb l’artista andalús que qualifica de “millor monologuista que cantant”. Una proposta de qualitat, en directe, a Vilassar de Mar mateix. No cal, doncs, agafar el cotxe per veure activitats culturals de renom a Mataró o Barcelona, tal i com subratlla en Bep Domínguez.

Per veure el Sevilla, cal comprar entrada. En Bep Domínguez ens explica on es poden adquirir i el preu: Costen 15 euros i es poden comprar a la mateixa sala, a la Llibreria Index, Eladio TV i a Ticketea.

La sala Bardemar, ubicada al pasatge de Can Mi s/n, darrera de l’Ajuntament de Vilassar de Mar, fa un any i mig que ha canviat la direcció, el rumb del local i, sobretot, l’ambient. “Hem matat el Boga”, resumeix el responsable de BardeMar.

Pots escoltar l’entrevista sencera, aquí.