El servei de socorrisme a la platja comença els caps de setmana de juny

Igual que l’any passat, el servei de socorrisme i vigilància a la platja de Vilassar de Mar s’estrena abans que altres temporades i els caps de setmana del mes de juny tindran vigilància. Per tant, a partir d’aquest dissabte, els caps de setmana del 3 i 4, 10 i 11 i 17 i 18 de juny, el servei funcionarà de 10 a 19 h. A partir del dilluns 19 de juny el servei es durà a terme tots els dies fins a l’11 de setembre, de dilluns a divendres de 10.30 a 18.30 h i els caps de setmana i festius de 10 a 19 h.

 

L’empresa Pro Activa SL es fa càrrec un any més del servei de socorrisme per proporcionar seguretat i assistència als banyistes, oferir assistència al bany a persones amb limitacions físiques, i fer recomanacions als usuaris de la platja perquè no prenguin mal. També es faran tallers per explicar, sobretot als infants, que cal protegir-se del sol per evitar cremades, així com activitats mediambientals per conscienciar la ciutadania que cal mantenir neta la sorra.

 
L’estat de les platges amb informació sobre la bandera que oneja, la temperatura de l’aigua o la temperatura ambient, es podrà conèixer a través del web municipal.