El Servei de Mobilitat Internacional Jove del Maresme presenta a Vilassar de Mar l’exposició Create’n’Share 2013 i 2014

Vilassar de Mar, municipi impulsor de l’actual Servei de Mobilitat Internacional Jove de Maresme, que coordina el Consell Comarcal, és el municipi triat per presentar l’exposició fotogràfica que recull l’experiència de l’intercanvi juvenil Create’n Share. L’exposició serà itinerant i visitarà els municipis que hi estiguin interessats.

La inauguració de l’exposició anirà acompanyada d’un balanç de la feina feta i de la presentació de la nova imatge del Servei de Mobilitat Internacional Jove del Maresme. Aquest és un servei compartit per 19 municipis del Maresme: Alella, Arenys de Mar, Arenys de Munt, Cabrera de Mar, Cabrils, Calella, Canet de Mar, Malgrat de Mar, Mataró, Palafolls, Pineda de Mar, Premià de Dalt, Sant Cebrià de Vallalta, Sant Iscle de Vallalta, Sant Pol de Mar, Sant Vicenç de Montalt, Tordera, Vilassar de Dalt i Vilassar de Mar.

Presidiran l’acte, l’alcalde de Vilassar de Mar, Joaquim Ferrer; la consellera delegada de Joventut, Blanca Arbell; el director general de Joventut de la Generalitat, Antoni Reig; la diputada delegada d’Igualtat i Ciutadania de la Diputació de Barcelona, Mireia Solsona i el regidor de Joventut de l’Ajuntament de Vilassar de Mar, Jordi Tapias.

L’acte, obert a tothom, es farà dimecres 22 d’octubre a les 19 h al Servei Juvenil de can Jorba.