El Servei de Joventut es trasllada a can Jorba, el nou equipament per als joves

El Servei de Joventut, fins ara al carrer Sant Jaume, està fent el trasllat a can Jorba, el nou equipament de joventut. Properament obrirà portes al públic amb serveis per informar, orientar i assessorar el jovent en temes relacionats principalment amb l’habitatge, el treball i la formació. Mentre duri el trasllat, el servei estarà tancat al públic de manera temporal. La finca de can Jorba, al carrer Santa Eulàlia, 140, es vol convertir en l’espai de referència per al jovent. L’equipament, que l’Ajuntament ha rehabilitat en diferents fases, compta amb 300 m2 distribuïts en dues plantes i amb diferents sales polivalents i despatxos de treball.

Entre el ventall de serveis que s’oferiran hi ha el d’habitatge, gestionat per l’oficina d’habitatge del Consell Comarcal del Maresme, i el servei municipal d’informació i dinamització juvenil que inclourà atenció al jove, hemeroteca, cartelleres informatives, viatgeteca i préstec de guies, tramitació de carnets d’alberg, ISIC i ITIC, i el banc d’intercanvi de serveis esporàdics.

També continuaran els programes d’orientació acadèmica reglada/no reglada (‘Després de l’ESO què?’; formació en TIC; Zero, jornades de joves creadors (de caràcter biennal); la Setmana Jove (de caràcter biennal); la beca lingüística als EUA; la Festa Major jove; el PIDCES (Programa d’informació i dinamització als centres d’ensenyament secundari); i altres programes i serveis derivats del Pla Local de Joventut. Mentre can Jorba no estigui obert al públic, l’oficina d’habitatge continuarà donant servei els dimarts de 9.30 a 13 h a les oficines de l’Escola Nàutica, al carrer Santa Eulàlia, 40.

Per identificar visualment el nou equipament de can Jorba, la Regidoria de Joventut va organitzar un concurs de logotips, el resultat del qual es donarà a conèixer en breu.