El Sapiens Vilassar obté 5000€ a benefici d’Humanity Wings

Equip Sapiens i Humanity Wings

Ple absolut i èxit total en la primera edició dels Sapiens refugiats que es va celebrar a l’Institut Pere Ribot de Vilassar de Mar aquest passat dissabte i sobretot solidaritat. 5000 és el que ingressarà Humanity Wings, l’ONG maresmenca que treballa amb les persones refugiades que ho han perdut tot i arriben a costes gregues i sèrbies.

Des de l’organització  es mostren més que satisfets amb la resposta del públic vilassarenc, Andreu Sala, ànima de l’esdeveniment el qualifica de “súper mega Sapiens d’emocions intenses” i assegura que Vilassar de Mar ha estat a l’altura de les millors ocasions.

“Estem eufòrics, estem impressionats amb la resposta de Vilassar de Mar” Andreu Sala, organitzador Sapiens.

45 equips, 360 persones, de fet es van haver de tancar inscripcions perquè no hi cabia ningú més, només quedava arrodonir l’esdeveniment amb una gran partida de Sapiens. Música, karaoke, disfresses, pantalla gegant, emoció i sobre tot bon rotllo , és el que es va respirar a l’interior del gimnàs del l’Institut, inclús curiosos que es van acostar per veure aquest esdeveniment inèdit a Vilassar.

La partida va començar a les 22h i fins les 2h els equips es disputaven la victòria que finalment va ser pels Birres People, es dona el fet que aquest equip vilassarenc ja es va proclamar campió en una de les recents edicions celebrada a Cabrils. En Bruno Ruíz, com a portaveu dels bicampions ha explicat  que les proves consistien en cultura general, pintors, músics, etc. i tot amb un comú denominador, les persones refugiades. Fins i tot hi havia una prova física, fer un castell.

Més enllà de la victòria tots els equips participants destacaven la bona organització

“Tothom va sortir molt content amb l’organització, ho van fer genial”. Bruno Ruíz, equip guanyador.

Satisfacció i agraïment des de l’ONG. Uns diners que serviran per seguir ajudant a aquestes persones refugiades i que han hagut de marxar lluny de casa, deixant enrere absolutament tot.

Andreu Sala, va explicar a Vilassar Ràdio que segueix treballant per organitzar més Sapiens a la comarca i al país, la llista és llarga i augmentarà. La propera cita, el 4 de maig a Vilassar de Dalt.