El Repte de la Burriac Atac es presentarà el 21 d’abril

 

Falten 157 dies per al tret de sortida de la Burriac Atac. Si la vols córrer, sigui per primer cop o no o, senzillament, vols agafar la forma necessària, sàpigues que el divendres 21 d’abril es presenta el Repte. El Repte és una proposta gratuïta, organitzada pel PIRI,  que també ofereix a totes les persones que vulguin fer la Burriac Atac. Es tracta d’un complert programa d’entrenaments dissenyat especialment per a aquesta cursa

Una cursa molt dura, nocturna, amb molts metres de desnivell que comença a la plaça de l’Ajuntament i acaba a la platja després de passar pel castell. Per a l’edició d’aquest 2023 es conserven els dos recorreguts que dissenya el Piri. Un de curt i un de llarg.El programa consisteix en una planificació setmanal d’entrenaments preparada per professionals i una sessió setmanal presencial, també supervisada, que t’ajudaran a aconseguir l’objectiu de fer la cursa.

Aquestes sessions, es faran tots els divendres a les 7 del vespre, en el lloc que indiqui la planificació de la setmana. Així doncs, el proper divendres 21 d’abril a les portes de Sant Jordi, doncs, es presenta el Repte, a l’Espai Galbany i a les set del vespre.