El PSC presenta aquest dissabte al Barato el seu Pla Estratègic 2023-2027

El PSC de Vilassar de Mar es reuneix aquest dissabte 2 de desembre al local del Barato amb militants i simpatitzants per a presentar el seu Pla Estratègic 2023-2027, un pla que, segons ha explicat aquesta formació política, pretén situar al PSC com a referent progressista de l’oposició i com a alternativa de govern a les municipals del 2027.

Des del PSC han subratllat que es tracta d’un pla “exigent i ambiciós” per a la present legislatura.  

Tal com ha explicat el primer secretari de la formació socialista a Vilassar de Mar, Jordi Bartrolí, la proposta del PSC contempla ”assumir la responsabilitat de ser històricament el partit referent de l’esquerra a Vilassar. El PSC té experiència de govern i des d’aquests fonaments hem de saber construir per al poble de Vilassar de Mar una alternativa progressista i assenyada, avui al capdavant l’oposició i demà com a opció certa i viable per a liderar un govern”.

En aquest sentit, el primer secretari del PSC a Vilassar de Mar ha assegurat que “presentarem a la nostra militància un Pla Estratègic que ens permeti coordinar i alinear les nostres accions amb aquests objectius, que ens apropi a la ciutadania i que, sobretot, faci del PSC un partit encara més valuós i útil per al nostre poble.”