El PSC homenatja Ernest Lluch, aquest divendres, a la Biblioteca

Desmarcar-se dels recordatoris centrats en la seva mort, passar pàgina i celebrar el llegat de l’exministre vilassarenc Ernest Lluch és la filosofia de l’homenatge que el PSC del nostre municipi prepara, per aquest divendres a les 7 del vespre, a la Biblioteca de Vilassar de Mar. Tot recordant l’home del diàleg és el títol de l’acte en el qual hi intervindran el regidor socialista de l’Ajuntament de Vilassar de Mar, Quico Zamora, la diputada del PSC al Parlament de Catalunya, Alicia Romero, i el primer secretari dels socialistes catalans Miquel Iceta.

Quico Zamora vol destacar que en els temps que corren, segons ell,  “és fonamental recuperar la paraula diàleg” que tan sovint s’associa amb la figura i el tarannà de Lluch. L’acte d’aquest divendres se celebra en ple mes de gener i no per casualitat. L’agrupació local del PSC de Vilassar de Mar “vol passar pàgina del novembre, quan es fan molts actes per recordar el seu assassinat a mans d’ETA l’any 2000”, i tria “la nova data per glosar la seva vida i el llegat de l’exministre”. Zamora recorda la “tafaneria” d’Ernest Lluch “sempre interessat” en tot el que passava en el nostre poble.

Al marge del propi Zamora i de la diputada Alicia Romero, el primer secretari del PSC, Miquel Iceta, tancarà l’acte a la Biblioteca de Vilassar de Mar. Un polític, per a Zamora, que “encarna els valors de Lluch i, especialment, interessat en fomentar el diàleg”, diu.

El regidor del PSC destaca que l’acte d’aquest divendres a la Biblioteca de Vilassar Mar és obert a tothom i allunyat de qualsevol intenció partidista.