El PSC ha renovat la comissió executiva

El PSC de Vilassar de Mar ha renovat la comissió executiva. Per unanimitat, Enric Flamerich Valls va ser escollit nou primer secretari dels socialistes vilassarencs, Carme Ramon va ser nomenada secretària de relacions ciutadanes, Josep Rebull secretari de treballs estratègics, i Manel Balaguer secretari d’organització.  Flamerich ha destacat com a principals prioritats “reimpulsar la presència del partit al poble” i “posar les condicions perquè el PSC segueixi liderant el debat social a Vilassar de Mar”.

L’acte va comptar amb la presència de diversos convidats, entre ells, Jordi Garcia,  exalcalde de Vilassar de Mar, Artur Sateugini, un dels fundadors de l’agrupació, Josep Labarta, Joan Garcia, primer secretari dels socialistes premianencs, Joaquim Colomer, alcalde de Cabrils i Cèsar Escobedo, primer secretari dels socialistes de Cabrera de Mar. També van assistir Alicía Romero, en representació de la federació socialista del Maresme i Joan Rangel, en representació de l’executiva nacional del PSC.

L’acte es va completar amb un sopar de celebració del 30è. aniversari de l’agrupació socialista local, en què van participar una vuitantena d’afiliats i simpatitzants.

Leave a Reply