El PSC ha presentat la seva candidatura

El passat dissabte 6 de maig, al punt de les 12 del migdia, al jardí de Can Bisa, el PSC presentava la seva candidatura per a les properes eleccions municipals, encapçalada per Isaac García-Oses.Una llista, diu el líder de la formació, que està a punt per a treballar des del 29 de maig, l’endemà  mateix de les eleccions. Gent molt preparada i amb una il·lusió espectacular, diu García-Oses.

Han passat, ja unes horetes, des de la presentació oficial de la llista del PSC. Primera conclusió? Ha fet una valoració molt positiva de l’acte. La primera part de l’acte de dissabte va estar pensada per aprofundir en les línies mestres del programa electoral del PSC i centrar-se en els principals punts dels 16 eixos que han enviat  a totes les llars, en el Debat, que és l’òrgan de comunicació escrit d’aquesta formació.

La segona part de l’acte va ser la  presentació de la llista electoral amb què concorren a les eleccions.La seva candidatura està formada, ha dit, per persones il·lusionades, preparades, amb experiència de govern, amb experiència a l’administració, a la cultura, en l’àmbit de la sanitat. Gent, ha dit, honesta i que posa el diàleg com a centre. Ha subratllat que s’ha de dialogar i conciliar posicionaments sempre posant en el centre Vilassar de Mar i el bé comú de veïns i veïnes

García-Oses debuta com a alcaldable per al PSC. Li segueixen en la llista Virginia Gérez, Albert Bartrolí, Núria Paricio i Juan Díaz. Ha explicat que la candidatura són persones que representen tant el Vilassar de Mar de tota la vida com a aquelles persones que han vingut a viure al nostre municipi.

També destaca García-Oses que el seu partit no vol deixar enrere l’experiència, els consells i la feinada de polítics tan importants per a Vilassar de Mar com el secretari del partit Jordi Bartrolí, Manel Balaguer o el propi Quico Zamora, que estan als darrers llocs de la llista. Una cadena de transmissió de valors.

L’acte va comptar amb la presència de la diputada al Parlament de Catalunya Elena Díaz Torrevejano.