El PSC fa balanç del seu acte central de campanya

Dissabte passat, a  les 12 del migdia  als locals municipals de la Plaça del Barato, el PSC celebrava l’acte central de campanya. Un esdeveniment en el qual posaven la gent gran en l’eix del debat. Amb la presència i la participació del diputat al Parlament de Catalunya, Raúl Moreno, i, és clar, de l’alcaldable de la formació de la rosa a Vilassar de Mar, Isaac García-Oses.

L’acte va constar d’una part explicativa i una part d’intercanvi d’impressions.En la part explicativa, Moreno va desglossar el contingut de la Llei de la Gent Gran de la Generalitat de Catalunya i seguidament García-Oses va detallar quines són les propostes del PSC del nostre poble per a aquest col·lectiu. Seguidament les persones del públic assistent van efectuar preguntes i van exposar el seu punt de vista. En acabar, va haver-hi un aperitiu per a tothom.

García-Oses afronta, al capdavant del PSC de Vilassar de Mar l’esprint final de campanya amb molta empenta.

Per a ell, diumenge, les urnes hauran de decidir moltes coses. Ha explicat que estan amb moltes ganes i que continuaran parlant amb els veïns i veïnes

Respectuosa, assenyada i amb un molt bon tarannà general entre les diferents formacions que es presenten a les eleccions és com el líder de PSC  adjectivitza el que portem de campanya electoral. Ha recordat com els Locals Municipals del Barato van quedar petits després de posar l’accent en les persones gran i ha fet una valoració molt positiva aquest acte.

A la pregunta de si ell Barato serà on es jugarà la partida d’escacs a Vilassar de Mar, ha explicat que alguns partits només s’enrecorden d’aquest barri cada quatre anys. Ha subratllat que el PSC hi està present al Barato durant tot el mandat i ha afegit que aquest fet “la gent el percep”. “Si el Barato és decisiu o no, les urnes ho decidiran”, ha afegit.  Ha insistit que tots els barris del poble són importants.