El projecte Patis Oberts incorpora tallers temàtics

 

A partir d’aquest dissabte 29 d’octubre el projecte Patis Oberts, iniciat el passat mes de juliol, incorpora tallers temàtics per als infants de 4 a 14 anys per engrescar encara més l’ús d’aquest servei.

Així, aquest dissabte hi haurà un taller relacionat amb la castanyada, el mes de novembre comptarà amb tallers relacionats amb el circ i els malabars i el mes de desembre es faran tallers relacionats amb el Nadal.

Patis oberts és un servei que ofereix l’Ajuntament, de manera gratuïta, en col·laboració amb els centres escolars públics del municipi, que té com a objectiu ajudar les famílies que ho necessitin a compatibilitzar els treballs de cura de la canalla amb la feina i amb les diverses tasques domèstiques. El servei funciona tots els dissabtes, excepte els festius, de 10 a 13 h, i està dirigit a les famílies que tinguin infants d’edats compreses entre els 4 i els 14 anys.

L’empresa Àmbit Escola és l’encarregada de la dinamització del servei, que cada dissabte s’ofereix en una escola diferent per optimitzar l’ús de tots els centres escolars. Les persones interessades només hauran de dirigir-se al centre en l’horari establert, no cal inscripció prèvia.

Aquest programa permet, a més, potenciar el vessant educatiu i social dels patis escolars, tot generant espais segurs, educatius i d’interrelació per a les nenes i els nens que en gaudeixin.

La Generalitat finança aquest servei que, a Vilassar de Mar, aprofita els més de 15 anys d’experiència d’Àmbit Escola en educació i lleure infantil per oferir un programa d’activitats adaptat a les necessitats de les diferents franges d’edat.

 

DATES I TALLERS:

Octubre. Taller Crea la teva castanya

Dia 29: Escola els Alocs

Novembre. Tallers de circ i malabars

Dia 5: Escola Vaixell Burriac

Dia 12: Escola Pérez Sala

Dia 19: Escola del Mar

Dia 26: Escola els Alocs

Desembre. Tallers de Nadal

Dia 3: Escola Vaixell Burriac

Dia 10: Escola Pérez Sala

Dia 17: Escola del Mar

Dia 24: Escola els Alocs