El premis Shorty Awards als millors twitters tenen presència vilassarenca

Amb les votacions tancades oficialment, el canal municipal de l’Ajuntament de Vilassar de Mar al Twitter (http://twitter.com/vilassardemar) ha quedat finalista a la tercera edició dels premis internacionals Shorty Awards en la categoria de Govern. Aquests premis reconeixen la tasca que fan les persones, entitats, organismes i institucions a les xarxes socials, i més concretament a Twitter.

El canal municipal, gestionat des de la Regidoria de Comunicació i Noves tecnologies, és el primer canal europeu finalista i ha estat el tercer més votat pel públic d’entre un total de 354 candidatures, per davant d’altres tant destacades com la de la NASA o les dels senadors Gabrielle Giffords, Schwarzenegger o Sarah Palin. Tal com destaca el regidor de Comunicació i Noves tecnologies, Laureà Folch, “en aquesta legislatura hem fet un important salt qualitatiu en l’ús de les noves tecnologies. Vam prometre que posaríem la tecnologia al servei de les persones i ho hem portat a terme. L’Ajuntament de Vilassar de Mar ha estat pioner en utilitzar Twitter i Facebook per arribar a la gent, per ser propers, per informar de totes les novetats i serveis que ofereix l’administració local, i altres municipis han seguit el nostre exemple”.

Vilassar de Mar es disputa el premi amb el twitter de l’analista John Moore, del president dels EUA Barack Obama, de l’alcalde de Newark Cory Booker, del congressista de Virgínia Eric Cantor i del britànic Lord Credo. El 28 de març es donarà a conèixer el guanyador en una cerimònia que tindrà lloc a Nova York.

*En el següent enllaç trobareu la informació amb els finalistes oficials dels premis:

http://blog.shortyawards.com/post/3317356714/announcing-the-3rd-annual-shorty-awards-finalists

Leave a Reply