El pregó de festa major i l’exhibició castellera en directe per Internet

El Centre Audiovisual i Tecnològic de Vilassar de Mar (catvilassar) juntament amb Vilassar Televisió i amb la col•laboració de la Regidoria de Comunicació, Participació Ciutadana i Noves Tecnologies retransmetran en directe per Internet el pregó de festa major d’avui dia 23 de juny a les 7:30h de la tarda, des de la Plaça de l’Ajuntament, a través de http://www.vilassardemar.tv

També es podrà seguir en directe per Internet l’exhibició castellera dels Capgrossos de Mataró i els Castellers de Sabadell, de demà dia 24 de juny a les 7:00h de la tarda.

Els directes es podran seguir per www.vilassardemar.tv, que utilitzarà un nou format de vídeo compatible amb totes les plataformes, sistemes operatius i navegadors, suplint així una de les deficiències dels anteriors directes realitzats. Per poder veure el directe només serà necessari tenir instal•lat el Flash Media Player (normalment ja instal•lat a tots els navegadors).

El directes incorporaran també un xat per tal que els espectadors puguin conversar entre ells, fer comentaris i intercanviar opinions, aprofitant així la interactivitat que ofereix Internet.

Leave a Reply