EL PP fa balanç del seu acte central de campanya

Aquest dijous al matí, aprofitant la presència del mercat setmanal a Vilassar de Mar, el Partit Popular ha realitzat el seu acte central de campanya electoral. L’alcaldable de la formació política Yolanda Laspalas estava acompanyada per un pes pesant de la política, Dolors Montserrat, exministra de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat entre 2016 i 2019 i actual portaveu del PP al Parlament Europeu.

Laspalas i Montserrat han visitat el mercat setmanal ambulant i han parlat amb els paradistes i amb veïns i veïnes que hi havia al mercat, els han donat a conèixer el seu programa electoral i han intercanviat impressions amb ells i elles.

Montserrat, que ens ha confessat que coneix de molt a prop Vilassar de Mar, ha volgut donar suport, avui, a Laspalas en la seva passejada per l’eix comercial del nostre municipi, que ha estat l’acte central d’aquesta campanya. La penedesenca ha manifestat que votar el PP és un vot segur, ja que, ha argumentat, defensen una política d’impostos baixos “per no asfixiar les famílies i ajudar al consum al comerç local” . Ha subratllat que aposten per la millora dels serveis públics i l’educació i per la fermesa davant la inseguretat, la delinqüència i l’ocupació il·legal. Ha recalcat que el PP governa per a tothom, per als qui els voten i per als qui no els voten i que el vot al PP és el vot útil i del canvi.

Montserrat és conscient que, tradicionalment i històrica, Vilassar de Mar és una plaça complicada per a la formació conservadora. Està convençuda del gran paper, ha manifestat, que farà el proper 28 de maig, Yolanda Laspalas a les urnes.

(Fotografia: foto realitzada pel PP de Vilassar de Mar)