“El Piri es mou” i es traslladarà a can Jorba

CanJorba_PiriEl Piri, com és conegut el Centre Excursionista de Vilassar de Mar, canviarà de seu i es traslladarà a can Jorba, al sector de les Pinedes. L’Ajuntament mitjançant un conveni n’ha cedit l’ús d’una part del que serà el futur equipament juvenil. L’adequació i reforma de l’espai cedit anirà a càrrec de la pròpia entitat.


Mitjançant aquest conveni el Piri millorarà les condicions actuals ja que la seu que ocupen al carrer del Carme havia quedat petita i no reunia les condicions de seguretat necessàries. Per la seva part, l’objectiu de l’Ajuntament és que can Jorba s’enriqueixi i es converteixi en la zona de referència per als joves amb un volum d’activitats que els hi siguin atractives. “Es tracta d’aprofitar sinergies i poder treballar conjuntament”, explica el regidor d’Esports i Joventut, Josep Solà. La intenció del Piri és que la nova seu sigui un espai de trobada on poder planificar i dur a terme activitats. Per aquest motiu, amb la reforma de l’espai, que assumirà la mateixa entitat, la nova seu comptarà amb un rocòdrom, vestidors, un taller de reparació de material i un espai central per a les diferents seccions del centre.

Les obres de can Jorba, l’equipament municipal per a joves, han entrat en la tercera fase després de fer la rehabilitació i adequació de l’edifici. La previsió de la Regidoria de Joventut és que puguin estar enllestides abans que acabi l’any.

Leave a Reply