El PIRI crea una secció infantil

La secció estarà orientada principalment a l’excursionisme amb les seves modalitats de caminada, escalada, esquí i alpinisme.

Les activitats estaran adreçades a nens i nenes socies de l’entitat de 2 al 16 anys, per tant segons el nombre de nens i nenes de cada edat es farien grupets per algunes activitats concretes. Inicialment s’organitzaran trobades periòdiques amb avisos per correu electrònic i de cara a 2009 es prepararà un calendari per tot l’any.

La primera activitat de la secció infantil es durà a terme diumenge 15 de juny i consistirà en una excursió cap a la Creu de Montcabrer, ubicada  al terme de Cabrils. Se sortirà de les planes de Montcabrer  a 2/4 de 6 de la tarda.

Tots els assistents hauran de portar el seu berenar i beguda (és recomanable el clàssic pa amb xocolata). En el transcurs de la sortida, Daniel Fa explicarà unes rondalles relacionades amb la Creu i el Castell de Burriac i acompanyarà als més grans a visitar la Cova de les Males Dones just sota de la Creu. Hi haurà per als nens i nenes algun joc de camp.

Pel que fa a la denominació de la secció infantil, el PIRI recorda que els petits poden proposar els noms per a batejar aquesta secció. Una vegada recollides les propostes, el nom es decidirà per votació.

Leave a Reply