El pilot vilassarenc Carlos Daniel participarà al Campionat d’Espanya SM Road Master 30

Els campionats de moto van acabar al novembre. Ara, amb les competicions parades, el vilassarenc Carlos Daniel es prepara per a la temporada vinent amb un nou repte, el Campionat d’Espanya de Supermoto Road Master 30. Aquesta categoria de supermoto és una fusió de velocitat i motocròs. La seva particularitat és que les carreres són només sobre asfalt.

La temporada passada, va ser subcampió de Catalunya només competint en dues de les set carreres programades. Una lesió greu el va allunyar dels circuits quan portava ple de victòries en les seves participacions.

El pilot recorda els durs moments que va viure quan a meitat de temporada va patir una caiguda entrenant amb bicicleta, per la muntanya, i es va fer una lesió al coll bastant greu que va provocar que estigués quasi dos mesos sense poder moure’s. Ha hagut de fer molta rehabilitació i va ser un cop bastant dur

Veient el potencial que va demostrar en les poques curses que la lesió el va permetre córrer, el motorista mira ambiciós cap a un nou repte el Campionat d’Espanya SM Road Master 30.

Encara amb el record agredolç de la temporada passada i amb la creença que podria haver fet més, el motorista té clars els seus objectius: recuperar-se bé, i pensar en l’any que ve, i entrenar el màxim que pugui per estar en bones condicions físiques.

Daniel canviarà aquest any de categoria, passant de l’SM Road a SM Road Master 30, que limita l’edat dels competidors.

Amb la mirada en la següent temporada, en Carlos ens ha explicat el perquè d’aquest canvi: creu que la seva experiència pot ser un dels seus punts forts per endur-se’n el campionat.

I deixa la porta oberta al que pot passar en el futur. Ha dit que no sap si serà l’últim any o si seguirà, tot depèn de com acabi el resultat.

De moment, ens queda mínim un any més per gaudir del talent del pilot vilassarenc.