Dotze productors d’una desena de municipis del Maresme, entre els qual es troba “El Petit Bané” de Vilassar de Mar, participaran a l’edició d’enguany del Benvinguts a Pagès, organitzat per Prodeca, Promotora d’Exportacions Agroalimentàries. El certamen consisteix en un cap de setmana, que se celebrarà el 9 i 10 de juny, en el qual explotacions de tot Catalunya obren les seves portes per tal d’ensenyar al públic els seus camps, ramats, barques i obradors.
Els visitants podran conèixer productors de tot tipus de materials com cereals, carns, embotis, aviram, ous, beguda (vi, cava i altres), formatges i làctics, fruita fresca, fruits secs, llegums, olis i peix, entre d’altres. “El Petit Bané” mostrarà la seva explotació de verdures i hortalisses. També hi participaran 2 hotels, Can Sabé de Canyamars-Dosrius i Vila Arenys Hotel, d’Arenys de Mar, i 7 restaurants, hi haurà tres activitats complementàries: a la formatgeria Murgó de Sant Iscle de Vallalta, al parc Rukimon de Canyamars i l’activitat “De l’hort a la taula dinar a pagès” a Mataró.