El “Parlant de tot” des de la Plaça de l’Ajuntament

Demà divendres 28 de setembre i dins els actes de la 20a Setmana de la Gent Gran, el magazín matinal de Vilassar Ràdio, el “Parlant de tot“, es farà íntegrament i en directe des de la plaça de l’Ajuntament amb un programa especial dedicat a la gent gran. El programa que presenta Jaume Cabot, començarà, com és habitual, a les 10 del matí, repassant l’actualitat i a les 11 h es podrà escoltar l’habitual tertúlia dels avis i les àvies, que modera Joana Hernández els dimarts al matí, en aquest cas en una edició especial.

Cal recordar que aquesta secció, va néixer com un programa de l’emissora i que va ser ideat per Kim Cabot, que en va ser el primer conductor, és l’espai més antic de l’emissora. Amb l’arribada del “Parlant de tot“, ara fa 11 temporades, va passar a ser una secció dins el mateix magazín matinal.

A partir de les 12 h seguirem en directe el ja tradicional concurs de truites que es fa des de la mateixa plaça, un acte molt seguit pel públic que després podrà degustar les truites que es cuinen allà mateix.