El parc de terror Horrorland arriba a Illa Fantasia el 15 d’octubre

El parc del terror Horrorland canvia d’ubicació. Deixa el municipi de Cercs. al Berguedà, i des d’aquesta tardor estarà instal·lat al parc aquàtic Illa Fantasia, amb el qual compartirà espai no només durant la temporada de Halloween, sinó també durant la resta de l’any.


David Moreno, director d’Horrorland, ha avançat que entre les experiències i atraccions que oferiran a partir del 15 d’octubre i durant onze dies, en la temporada de Halloween, hi ha sis nous passatges del terror.

https://www.youtube.com/watch?v=VS5sDeUmuVw


Durant la resta de mesos de l’any, l’emplaçament es convertirà en un macro-complex d’escapament-room i altres experiències relacionades amb el món del terror que conviuran amb les atraccions de parc aquàtic en funció de la temporada.


Aquesta temporada el parc obrirà onze dies entre els mesos d’octubre i novembre amb un aforament diari limitat a 1.500 persones, tot i que té capacitat per a 8.000 persones.


Les entrades es vendran per grups, de manera que cada grup entrarà dins de cada atracció de manera aïllada per a garantir el distanciament social.


Més informació en aquest enllaç